ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

   Οι αγορές μέσω διαδικτύου δεν διαφέρουν από τις αγορές σε ένα φυσικό κατάστημα. Έτσι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για οποιοδήποτε  λόγο μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το κατάστημά μας και να το αλλάξετε με κάποιο άλλο προϊόν. 

   Αλλαγές προϊόντων θα γίνονται δεκτές εφόσον έχετε συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα Αλλαγών. Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.

   Αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον δεν έχει περάσει το διάστημα 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Αν το προϊόν τηρεί όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τα παραπάνω κριτήρια, θα σας επιστέφεται ξανά με δική σας χρέωση.

Διαδικασία Αλλαγής

  1. Συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα Αλλαγών
  2. Μας αποστέλλετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με την εταιρία courier που παραλάβατε (ELTA Courier) στα στοιχεία: Καραμαλέγκου 7, Λαύριο 19500, 211 800 1815.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ

  1. Όταν παραλάβουμε το προϊόν, ελέγχουμε αν τηρούνται όλα τα παραπάνω κριτήρια και σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν

   Το συνολικό κόστος επιστροφής και αποστολής με αντικαταβολή που βαρύνει τον πελάτη είναι 5,00€ και το πληρώνετε με την νέα παραλαβή.

 

ΦΟΡΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ημερομηνία:…………………………

 

Ονοματεπώνυμο:……………………………………………………… Τηλέφωνο:……………………………………

 

Διεύθυνση:………………………………………………… Πόλη:……………………… T.K.:…………

 

Νέα προϊόντα που επιθυμείτε:

 

Κωδικός:………………………………… Μέγεθος…………………………… Χρώμα……………………

 

Κωδικός:………………………………… Μέγεθος…………………………… Χρώμα……………………

 

Κωδικός:………………………………… Μέγεθος…………………………… Χρώμα……………………

 

 

www.instylecollection.gr